Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #18331

    timbradm
    Participant

    Hi there,
    After updating to the latest version of Emeditor (14.4.1) I can no longer save my workspace as I was able to do in version 14.3.1 (Windows 8.1 32-bit).
    If my workspace consists of only one tabbed group of files — everything is OK. However, if there are three separate group windows in my workspace, the result is quirky. Upon restoring the saved workspace, I get two empty files named “tempWS0.txt” and “tempWS1.txt”, the third file being one of the saved three files (not empty).
    Should I downgrade to the previous version (4.3.1) or wait for a fix?

    BTW, I can’t find out where the workspace information is stored in EmEditor?
    Thank you.

    #18332

    Yutaka Emura
    Keymaster

    Hello,

    I am sorry for the bug. I fixed this bug and you can download at:

    http://www.emeditor.com/pub/emed32_14.4.2_beta3.exe (32-bit installer)
    http://www.emeditor.com/pub/emed64_14.4.2_beta3.exe (64-bit installer)

    Please let me know if you still have any problems with this. If this is good, I will release the new version on Monday.

    Thank you!

    #18333

    timbradm
    Participant

    Hello,

    Thank you so much for your prompt reply and the fix link.
    Now workspace restore runs just fine.

    All my best

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Share with friends... Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someone