Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #5664

    bobince
    Member

    Curious error this. Am trying out Pro 7.00.4; never noticed this with previous bought versions but I don’t know the exact version when the behaviour might have been introduced.

    When doing a Find-in-files – with or without escape sequences, but no regexps – EmEditor finds many spurious matches of the search string (regardless of what it is) at random points in binary files such as images. Regexp search, on the other hand, is fine.

    Any ideas?

    #5666

    Yutaka Emura
    Keymaster

    bobince wrote:
    Curious error this. Am trying out Pro 7.00.4; never noticed this with previous bought versions but I don’t know the exact version when the behaviour might have been introduced.

    When doing a Find-in-files – with or without escape sequences, but no regexps – EmEditor finds many spurious matches of the search string (regardless of what it is) at random points in binary files such as images. Regexp search, on the other hand, is fine.

    Any ideas?

    I don’t know what the problem is, but you might want to check the opening Encoding. If you believe this is a bug of EmEditor, please send me the sample file (after zipped) I can reproduce this issue with the detail procedure at tech@emurasoft.com . Thanks!

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Share with friends... Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someone