Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 41 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Irregularities with replacing (.jsee macro) #10859

    Salabim
    Participant

    Oh! I see now.
    Duh, sorry me. Thank you very much for pointing out my error, Yutaka.
    :-)

    EDIT: Just a followup question.

    I have a .jsee with quite some text replacing lines, it’s for fixing commonly made mistakes in .srt (subtitle) files.

    Would it be a bad idea if i change all instances of “eeFindNext” into “eeFindAround” in that .jsee file ?

    in reply to: Head-start version: EmEditor Professional v11.1.11 beta #10516

    Salabim
    Participant

    Hmmm, that’s weird.

    I have EmEditor on my notebook too, I edit a copy of that same file there too on a daily basis, and my install there indeed does have the option “Prompt when saving unicode as ANSI” ticked, but i don’t get any prompt there. :-?

    PS. On my notebook, i don’t install beta versions, so there it’s the latest final 11.0.5. Only other difference is that on notebook i use the 64bit version, while on the PC it’s the 32bit version.

    in reply to: Head-start version: EmEditor Professional v11.1.11 beta #10514

    Salabim
    Participant

    Thanks for the fast reply Yutaka. :-)

    1) I understand now, sorry because i’m not that knowledged about that material.

    2) The problem happened to be with a .cfg file (detected as default Text configuration) which I edit on a (close to) daily basis. I never had that multi-options prompt “Save as Unicode (UTF-……)” until i upgraded to the 11.1.11 beta.

    I got rid of the prompt by unticking Prompt when saving unicode as ANSI in the “Save…” options menu you referred to.

    I wonder why that option got changed all of a sudden.

    in reply to: Head-start version: EmEditor Professional v11.1.11 beta #10512

    Salabim
    Participant

    BUG (since update to v11.1.11 beta)

    After opening & editing a Western European (ISO) document, pressing the save button, or closing the document causing the Save? window to appear gives a Choose document format (Unicode?) prompt offering to change the document format.

    This has never happened before, and the original document format was automatically respected when saving, not resulting in a prompt. :-(

    in reply to: Head-start version: EmEditor Professional v11.1.11 beta #10511

    Salabim
    Participant

    It was an example directly from your website source code though. lol. :-D

    in reply to: Head-start version: EmEditor Professional v11.1.11 beta #10509

    Salabim
    Participant

    Hi Yutaka,

    Regarding to the tag highlighting, is there a chance you’ll “upgrade” this function to also take care of nested tags ?
    Right now, it only highlights extremely few tags (only a couple of opening- to ending tags on the same line).

    Is it ever going to take care of nested tags ?

    Currently, it highlights about 1

    tag for every 100 in the document, which is quite pity.

    For example, the div below does get detected & highlighted :

    <div id="logo_text">The Definitive Text Editor for Windows</div>

    This one doesn’t get detected & highlighted :

    <div id="language"><img src="tc_40_files/allflags2.png" alt="International Sites" usemap="#flags" height="21" width="324"> <a href="http://www.emurasoft.com/"><img src="tc_40_files/emurasoft-icon.png" alt="Emurasoft" title="Emurasoft Home Page" border="0" height="26" width="20"></a></div>
    in reply to: Outline plugin buggy #10455

    Salabim
    Participant

    Thanks for the reply Stefan.

    I’m really staying quite a noob at using EmEditor.
    Perhaps i’ve missed it somewhere, but is there actually some kind of “Syntax Highlighting and Syntax Folding” for HTML files like in Notepad++ ?

    For example, i’ve nowhere found an option in EmEditor (nor do i know it’s actually possible in EmEditor) to highlight closing tags, including nested ones like the example below. So when the cursor in over some

    element, EmEditor will automatically search & highlight the corresponding closing tag.

    Example:

    <div id="header">
    <div id="sitelogo">
    <a href="http://fileforum.betanews.com">Fileforum</a>
    </div>

    <div id="userbox">
    <div id="logged_in">
    <img class="ypzrfxekdknhxhslwbbn" src="http://images.six.betanews.com/betanews2/bn_defaulticon.png">
    <li><a href="http://fileforum.betanews.com/auth/profile">Edit Profile</a></li>
    <li><a href="http://fileforum.betanews.com/downloadcart">(0) Download Cart</a></li>
    <li><a href="http://fileforum.betanews.com/auth/logout">Log Out</a></li>
    </div>
    </div>

    …. which works out of the box (and wonderfully well) in Notepad++ , a free editor btw.

    I have always been glad to have bought this editor, but the lack of usable improvements is starting to make me regret my purchase. :-(

    in reply to: Head-start version: EmEditor Professional v11.1.7 beta #10347

    Salabim
    Participant

    Thanks for the reply, and sorry for sounding unpolite, as stefan said, it was a *weird* way of translating, definatelly not intended as a harsh question.

    Great to know the current beta is just as fine as a stable. :-)


    Salabim
    Participant

    Can we *ever* expect another stable release please ?
    Or will this beta cycle last for another year ?

    in reply to: Upgrading resets "Customize" settings. #9954

    Salabim
    Participant

    Sorry, but i updated only right now,
    and there is no option to skip changing these settings in the Custom install page….

    in reply to: Upgrading resets "Customize" settings. #9901

    Salabim
    Participant

    ah, ok.
    Thanks a lot !

    in reply to: Not respecting previous window size ? #9817

    Salabim
    Participant

    Thanks a lot for finding it Yutaka ! :-)

    in reply to: Not respecting previous window size ? #9813

    Salabim
    Participant

    At least someone is helpful.
    Thank you so much for acknowledging the problem, Ivan ! :-)
    After investigating, it’s more than just the desktop, it happens with *every* file, which is doubleclicked but was already in the workspace.

    Yutaka, you’re willing to look into this bug now ?

    in reply to: Not respecting previous window size ? #9811

    Salabim
    Participant

    Selecting “None” just removed all my always-open-documents. :(

    Oh well, guess I’ll have to live with it.

    Really, noone is willing to recreate the problem ?
    It’s just simply opening up a document (Automatic Workspace = Save&Restore), closing EmEditor, and again double clicking the same document in explorer to see the bug in effect, but if noone is willing to try……

    in reply to: Not respecting previous window size ? #9806

    Salabim
    Participant

    Thanks for the response, Yutaka.
    I don’t know what is wrong for me, I added a screenshot with the settings I have.

    I don’t know which setting is incorrect for EmEditor not remembering settings for specific files.

    Please if you can, also tell me, what setting i need to change to have EmEditor ALWAYS open maximized, no matter what document or tab.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 41 total)